Hakuaika

13.1.2021-31.1.2021

Toimipaikka

Pori

Toimialue

AccountingandFinance

Tehtävät

Tyyppi

Kokopäiväinen

Tilintarkastuksen asiantuntija Poriin

Haemme asiantuntijaa tilintarkastuksen tehtäviin Poriin!


Toimintamme kasvaessa etsimme joukkoomme tulevaisuuden osaajaa, joka ei pelkää uusia haasteita ja jolle asiakkaan menestys on myös oman onnistumisen mittari. Arvostamme työkokemusta taloushallinnosta tai tilintarkastuksesta, mutta tärkeintä on asenne ja kiinnostus alaa kohtaan. Työssäsi pääset osallistumaan tilintarkastustoimeksiantoihin osaamistasi ja kokemustasi vastaavasti.


Oletko…


KTM/tradenomi, laskentatoimi, taloushallinto tai talousoikeus pääaineenasi?


Kerryttänyt jo työkokemusta taloushallinnon, kirjanpidon tai tilintarkastuksen tehtävistä?


Positiivinen, innokas omaksumaan uutta tietoa ja toiminnassasi oma-aloitteinen sekä joustava?


Jos vastaus on kyllä, sovellut porukkaamme mainiosti! Katso alta tarkemmat hakuohjeet ja kerro meille tarinasi!


Miksi meille?


Osaamisen kehittäminen on meille tärkeää ja haluamme tukea tavoitteitasi tarjoamalla haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä. Toimikenttämme monipuolisuus takaa sen, ettei yksikään päivä ole samanlainen. Tarjoamme loistavat puitteet työnteolle ja mielenkiintoisia työtehtäviä paikallisten yritysten ja julkishallinnon toimeksiantojen parissa.


Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen.


Kiinnostuitko?


Toimi nopeasti ja jätä CV:si ja hakemuksesi viimeistään 31.1.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa Tero Piisi p. +358407133712.


KPMG on globaali ja samalla vahvasti paikallinen asiantuntijaorganisaatio. Suomessa ja Virossa meitä KPMG:läisiä on yli 1500 ja toimimme 24 eri paikkakunnalla. Tarjoamme asiakkaillemme tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalveluita.

Lähetä hakemus

KPMG Oy Ab

Globaali tilintarkastusjätti, jossa työskentelee kiireisiä experttejä puvuissa? Tämä on totta, mutta tiesitkö, että KPMG tarjoaa myös lukuisia muita mahdollisuuksia? KPMG:llä työskentelee lisäksi esimerksi cyberturvallisuuden ja yritysjärjestelyiden ammattilaisia.

KPMG on globaali verkosto, joka tarjoaa tilintarkastukseen, verotukseen sekä laki- ja neuvontapalveluihin liittyvää asiantuntijuutta. Meillä työskentelee 219 000 ammattilaista 147 maassa ympäri maailman. Suomessa ja Virossa meillä työskentelee yhteensä yli 1 500 ammattilaista 24 lokaatiossa.

Meitä yhdistää intohimo ja halu tuottaa laadukasta palvelua asiakkaillemme. Me työskentelemme tiiviisti asiakkaidemme kanssa ja tuotamme laajoja ratkaisuita asiakasyritystemme haasteisiin.

Osoite: Töölönlahdenkatu 3 A, 00101 Helsinki
Sähköpostiosoite: maiju.mattila@kpmg.fi
Puhelinnumero: 0504764482

Henkilökunnan määrä: > 250
Kielet: